Folosim cookies pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experienţă în cadrul site-ului nostru. În cazul în care continuaţi să navigaţi pe site-ul nostru, vom presupune că acceptaţi să primiţi cookies.
Pentru a afla mai multe despre cum sunt folosite acestea, vă rugăm să vizualizaţi Termenii noştri de Confidenţialitate. [X]
select
select

Maxell

Profilul companiei

Maxell

Profilul companiei

Maxell Ltd. este lider mondial în producţia suporturilor de stocare a datelor, inclusiv benzi magnetice, discuri optice şi baterii, precum acumulatoare cu ioni de litiu, micro baterii şi baterii alcaline uscate. Societatea se mândreşte cu mai mult de 50 de ani de experienţă în producţia suporturilor de înregistrare şi a produselor de alimentare pentru consumatori şi profesionişti.

De la înfiinţarea sa, în 1960 Maxell  Ltd. şi-a construit o reputaţie internaţională datorită excelenţei şi fiabilităţii având un rol de pionier în domeniul surselor de alimentare şi al produselor de înregistrare a datelor digitale pentru cele mai moderne dispozitive mobile şi multimedia. Este lider în industria electronicelor, atât pe teritoriul naţional cât şi internaţional, în domeniul dispozitivelor de stocare a datelor şi al bateriilor.

Maxell şi-a început activitatea ca şi producător de baterii, iar numele este rezultatul unirii primelor şi ultimelor trei litere ale primului produs realizat de companie:  Baterii cu celule uscate. Numele este o versiune prescurtată a frazei (care înseamnă "celulă uscată cu capacitate maximă"):

MAXimum capacity dry cELL
 
Încă de la înfiinţarea sa, Maxell şi-a construit o reputaţie internaţională pentru excelenţa şi fiabilitatea de care dă dovadă.

Maxell este una dintre principalele companii implicate în dezvoltarea bateriilor alcaline şi a discurilor Blu-Ray şi asigură clienţilor săi produse inovative, fiind în acelaşi timp unul dintre principalii furnizori de produse pentru stocarea datelor, de alimentare şi audio-vizuale.

Astăzi Maxell este un pionier în domeniul surselor de alimentare pentru cele mai moderne dispozitive mobile şi multimedia, precum gama de încărcătoare wireless AIR VOLTAGE, AirStash® (primul şi singurul Flash Drive wireless), dispozitive de redare multimedia, unităţi de stocare a datelor, căşti, DVD RW şi dispozitive de rescriere pentru discuri optice.

Astăzi Maxell se concentrează pe patru domenii de activitate:

Consumatori:

  • Încărcătoare wireless
  • Dispozitive de stocare a datelor
  • Accesorii
  • Unităţi de stocare a datelor
  • Baterii

Business/Profesional:

  • Benzi pentru computer
  • Benzi profesionale pentru broadcast

Industrial:

  • Baterii industriale
  • Lentile optice
  • Materiale funcţionale

Angajamentul nostru în Europa

Fiind prezentă pe principalele pieţe globale, Maxell a fost întotdeauna o companie de avangardă în privinţa dezvoltării şi livrării produselor inovative precum alimentatoare, unităţi de stocare a datelor şi dispozitive audio-vizuale timp de mai mult de 30 de ani. Gama amplă de produse oferite la ora actuală este rezultatul evoluţiei ca şi răspuns la exigenţele pieţei şi a clienţilor de pe întreg teritoriul european. Obiectivul companiei este introducerea pe piaţă a produselor de avangardă la nivel calitativ şi inovativ, cu performanţe maxime pentru clienţi.

Sediul general european se află la Maidenhead, iar de aici sunt coordonate şi susţinute toate filialele şi distribuitorii din Europa.

Sediul de producţie din Telford, Regatul Unit

Sediul de producţie din Regatul Unit pentru turnarea prin injecţie a maselor plastice se află la Telford şi se bucură de o infrastructură excelentă.
Fabrica este dotată cu un sistem extins de turnare OEM şi maşini cu capacitate de la 20T la 450T pentru a satisface toate cerinţele clienţilor.

Maxell este un producător ISO cu structuri dotate cu laboratoare cu atmosferă controlată clasa 7 şi 8 care aplică o politică de lucru ecologică.  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul notru www.maxellmms.eu