Folosim cookies pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experienţă în cadrul site-ului nostru. În cazul în care continuaţi să navigaţi pe site-ul nostru, vom presupune că acceptaţi să primiţi cookies.
Pentru a afla mai multe despre cum sunt folosite acestea, vă rugăm să vizualizaţi Termenii noştri de Confidenţialitate. [X]
select
select

Responsabilitate Socială

AVEM GRIJĂ DE VIITORUL DE LÂNGĂ NOI

RESPONSABILITATE SOCIALĂ
AVEM GRIJĂ DE VIITORUL DE LÂNGĂ NOI

Pentru multe companii, “cetăţenia companiei”, nu este altceva decât o altă definiţie pentru care se arată o falsă devoţiune. Pentru Maxell este un concept care stă la baza oricărei activităţi desfăşurate.

Maxell crede că activitatea companiei trebuie desfăşurată astfel încât să aibă un efect pozitiv asupra lumii înconjurătoare. Acest lucru înseamă implicare totală în rezolvarea problemelor privind mediul înconjurător şi reducerea impactului pe care activitatea noastră o poate avea asupra mediului. Cu acest scop, compania a instituit o serie de Birouri de Promovare a Mediului Înconjurător care colaborează cu departamentele de producţie şi comerţ. Acestea au obiectivul de a pune în practică politica de mediu a Maxell şi de a promova noi modalităţi de gestionare a companiei, în armonie cu lumea din jur.

Politica se bazează pe patru principii cheie:
• Atenţie acordată tuturor activităţilor de producţie
• Angajamente în privinţa realizării produselor ecologice 
• Coexistenţa cu comunităţile locale
• Gestionarea mediului înconjurător cu obiectivul de a promova activ cele trei obiective amintite şi de a le armoniza.

Aceste standarde sunt revizuite constant deoarece compania se angajează să respecte cele mai stricte obiective în privinţa emisiilor şi să reducă impactul asupra mediului.

Am construit acest mod de abordare oferind clienţilor un serviciu eficient, de înaltă calitate, adaptabil şi reactive datorită îmbunătăţirii continue.  Responsabilitatea socială şi siguranţa sunt argumente pe care le luăm foarte în serios.

Maxell Europe este supusă constant controalelor şi a obţinut Certificatul de aprobare din partea Lloyd's Register Quality Assurance pentru următorul sistem de gestionare a mediului înconjurător: ISO 14001:2004.

Apăsaţi aici pentru a citi Politica de mediu a companiei.